The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Litespeed - cPanel Integration

Discussion in 'General Discussion' started by Lastqaurk, May 26, 2007.

  1. Lastqaurk

    Lastqaurk Member

    Joined:
    Jun 29, 2006
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Litespeed seems to integrate very well with cPanel. It can auto-install APC accelerator as well. It only took me few minutes to get it running.

    Has anyone using this for cPanel? In Apache, I use ./buildscript to compile my PHP modules. How will I do this if using Litespeed?
     
  2. michaelfoo

    michaelfoo Member

    Joined:
    May 29, 2003
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I would love to hear feedback on cPanel+Litespeed especially from the cPanel developers.

    Anyone else?

    Thanks.
     
  3. ANewDay

    ANewDay Well-Known Member

    Joined:
    Sep 11, 2006
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    USA
    Same here, I wish cPanel would try to make it more compatible with litespeed.
     
  4. iCARus

    iCARus Well-Known Member

    Joined:
    Apr 8, 2003
    Messages:
    113
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    LSWS is enough compatible with CPanel. We're using it on high busy Cpanel servers.
     
  5. cPanelDavidG

    cPanelDavidG Technical Product Specialist

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    11,279
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I do not see any feature requests in our official feature request system for Litespeed at this time.

    You can submit one at: http://bugzilla.cpanel.net
     
  6. ffeingol

    ffeingol Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Nov 9, 2001
    Messages:
    215
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    cPanel and LSWS work just fine. We've been using it for quite a while. Yes, your most likely going to have to compile php yourself.
     
  7. webmate_nz

    webmate_nz Registered

    Joined:
    Aug 13, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    LiteSpeed on cPanel/WHM

    Anyone on this forum that could provide some paid support? We are running a few servers and we need LiteSpeed configured on a few.... We had it all running fine, untill we tried to upgrade PHP to 5.2.9.

    It is mainly to provide hosting for Magento sites...

    Please get in touch if you are able and interested: andrew@webmate.co.nz
     
Loading...

Share This Page