Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Load dramatically decreased but one website stopped loading

Discussion in 'General Discussion' started by postcd, Apr 27, 2014.

  1. postcd

    postcd Well-Known Member

    Joined:
    Oct 22, 2010
    Messages:
    694
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    68
    Hello, i had load 4.0 up to 20.0 on 4 cpu system.

    After swithich from PHP handler suPHP to cgi load is around 0.10 which is quite suspicious. i see hosted websites are loading..

    but one not. i want to ask which log file i should lookup or which linux commands to do to discover what is happening with that site. Error is ERR_NAME_NOT_RESOLVED

    domain is pointed to the server when checking its nameservers
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. cPanelMichael

    cPanelMichael Technical Support Community Manager
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    45,442
    Likes Received:
    1,961
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    I suggest checking to see which IP address the domain name resolves to from your personal computer (e.g. use the ping command). Make sure it's the same IP address the domain name is assigned in Web Host Manager and in it's DNS Zone.

    Thank you.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice