Load on server decreasing server performance

its_joe

Well-Known Member
Feb 15, 2007
134
0
166
Hello,

We have CentOS 4 and WHM 11 on server .

Now-a-days server is having too much load due to http and in access logs we see following message :
========================================
127.0.0.1 - - [11/Oct/2008:01:40:02 -0700] "OPTIONS * HTTP/1.0" 200 -
127.0.0.1 - - [11/Oct/2008:01:40:03 -0700] "OPTIONS * HTTP/1.0" 200 -
127.0.0.1 - - [11/Oct/2008:01:40:02 -0700] "OPTIONS * HTTP/1.0" 200 -
127.0.0.1 - - [11/Oct/2008:01:40:03 -0700] "OPTIONS * HTTP/1.0" 200 -
127.0.0.1 - - [11/Oct/2008:01:40:02 -0700] "OPTIONS * HTTP/1.0" 200 -
127.0.0.1 - - [11/Oct/2008:01:40:02 -0700] "OPTIONS * HTTP/1.0" 200 -
127.0.0.1 - - [11/Oct/2008:01:40:02 -0700] "OPTIONS * HTTP/1.0" 200 -
127.0.0.1 - - [11/Oct/2008:01:40:03 -0700] "OPTIONS * HTTP/1.0" 200 -
127.0.0.1 - - [11/Oct/2008:01:40:03 -0700] "OPTIONS * HTTP/1.0" 200 -
127.0.0.1 - - [11/Oct/2008:01:40:02 -0700] "OPTIONS * HTTP/1.0" 200 -
127.0.0.1 - - [11/Oct/2008:01:40:02 -0700] "OPTIONS * HTTP/1.0" 200 -
127.0.0.1 - - [11/Oct/2008:01:40:02 -0700] "OPTIONS * HTTP/1.0" 200 -
127.0.0.1 - - [11/Oct/2008:01:40:03 -0700] "OPTIONS * HTTP/1.0" 200 -
127.0.0.1 - - [11/Oct/2008:01:40:02 -0700] "OPTIONS * HTTP/1.0" 200 -
127.0.0.1 - - [11/Oct/2008:01:40:02 -0700] "OPTIONS * HTTP/1.0" 200 -
127.0.0.1 - - [11/Oct/2008:01:40:02 -0700] "OPTIONS * HTTP/1.0" 200 -
127.0.0.1 - - [11/Oct/2008:01:40:02 -0700] "OPTIONS * HTTP/1.0" 200 -
127.0.0.1 - - [11/Oct/2008:01:40:02 -0700] "OPTIONS * HTTP/1.0" 200 -
127.0.0.1 - - [11/Oct/2008:01:40:02 -0700] "OPTIONS * HTTP/1.0" 200 -
127.0.0.1 - - [11/Oct/2008:01:40:02 -0700] "OPTIONS * HTTP/1.0" 200 -
127.0.0.1 - - [11/Oct/2008:01:40:02 -0700] "OPTIONS * HTTP/1.0" 200 -
127.0.0.1 - - [11/Oct/2008:01:40:02 -0700] "OPTIONS * HTTP/1.0" 200 -
=============================================

And due to this there is load on server. We are not able to understand why this is happening and how to stop this. So please suggest with some solution. Waiting for reply.

its_joe
 

AndyReed

Well-Known Member
PartnerNOC
May 29, 2004
2,217
4
193
Minneapolis, MN

mail2sacp

Well-Known Member
Feb 25, 2007
71
0
156
Hello,

Apache tuning and mysql settings are fine and working on other servers too.

But the logs which posted in first reply is the issue.

can we know which kind of logs are this and how to prevent from this logs to avoid the load on server?