The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Local delivery failed

Discussion in 'E-mail Discussions' started by DerSkythe, Nov 14, 2014.

  1. DerSkythe

    DerSkythe Registered

    Joined:
    Nov 14, 2014
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hi, I have a problem after updating cPanel:

    Code:
    A message that you sent could not be delivered to one or more of its
    recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed:
    
    username@domain.az
    local delivery failed
    
    The following text was generated during the delivery attempt:
    
    ------ username@domain.az ------
    
    [2014-11-14 14:11:45 +0400] die [Internal Death while parsing 32467]
    Unknown encoding 'UTF-8' at bin/boxtrapper.pl line 105.
    at
    /usr/local/cpanel/3rdparty/perl/514/lib64/perl5/cpanel_lib/x86_64-linux-64in
    t/Encode.pm line 157, <STDIN> line 22.
    Encode::encode("UTF-8", "\x{414}\x{43b}\x{44f}
    \x{431}\x{443}\x{445}\x{433}\x{430}\x{43b}\x{442}\x{435}\x{440}\x{438}\x{438
    }. \x{41e}\x{442}\x{447}\x{435}\x{442} - \x{43f}\x{43e}
    \x{440}\x{430}\x{441}\x{445}\x{43e}\x{434}\x{430}\x{43c} \x{438}
    \x{441}\x{443}\x{43c}\x{43c}\x{430}\x{43c}
    \x{440}\x{430}\x{441}\x{442}\x{430}\x{43c}\x{43e}\x{436}\x{435}\x{43a}
    \x{43d}\x{430} 1"...) called at bin/boxtrapper.pl line 105
    
    
    Unknown encoding 'UTF-8' at bin/boxtrapper.pl line 105. 
    

    Code:
    CENTOS 5.11 x86_64 standard – WHM 11.46.0 (build 14)
    I think, something wrong with Encode.pm, but what I need to do, to repair this?
     
  2. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,678
    Likes Received:
    653
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
  3. biggy

    biggy Registered

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hello,

    I have the same problem. After disabling and enabling BoxTrapper for that email account, the problem is solved. But after a while she again repeated.
    Previously, the problem of this kind has not been observed. Apparently the reason in new stable version of 11.46.1.4. How can solve this problem?

    Thanks.
     
  4. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,678
    Likes Received:
    653
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Internal case number 137797 is open to address this issue. Per it's description:

    There's currently no specific time frame available on when a resolution will be published, but you can monitor our change log for the case number:

    cPanel - Change Log

    Thank you.
     
Loading...

Share This Page