Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Local Exchange servers set but can't email from domain to domain on the same server

Discussion in 'E-mail Discussion' started by teamworks, Jun 24, 2013.

  1. teamworks

    teamworks Registered

    Joined:
    Apr 23, 2013
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Despite Local Exchange being set, can't email from domain to domain on same server

    Despite the Local Exchange servers both being set, we can't email from domain to domain on the same server.

    Does anyone have any thoughts on a potential fix?
     
  2. cPanelJared

    cPanelJared Technical Analyst

    Joined:
    Feb 25, 2010
    Messages:
    1,835
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    143
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Re: Despite Local Exchange being set, can't email from domain to domain on same server

    What is the exact error that you see? What do you see in /var/log/exim_mainlog when you try to send a message?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. cPanelJared

    cPanelJared Technical Analyst

    Joined:
    Feb 25, 2010
    Messages:
    1,835
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    143
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Friendly Moderator Note

    Please do not post the same question in multiple sections. I have merged your post from "New User Questions" into this one in "E-mail Discussions."
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. teamworks

    teamworks Registered

    Joined:
    Apr 23, 2013
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    (Apologies for posting twice I only found this thread after posting to the first.)

    I do not have the specifics from the user at present but historically whenever we have not been able to mail other domains we own it's been down to the exchangers being set on Auto.
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice