Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

SOLVED Login to phpMyAdmin with domain name issue

Discussion in 'Database Discussions' started by Muhammad++, Sep 28, 2017.

Tags:
  1. Muhammad++

    Muhammad++ Member

    Joined:
    Sep 18, 2017
    Messages:
    11
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    1
    Location:
    GE
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello ,
    Customer can login whit IP and Hostname on PHPMYADMIN but can not login whit domain name .
    How can fix this problem ?
     

    Attached Files:

  2. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    38,658
    Likes Received:
    1,424
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello,

    Do you notice any output to /usr/local/cpanel/logs/error_log when encountering this issue?

    Thank you.
     
  3. Muhammad++

    Muhammad++ Member

    Joined:
    Sep 18, 2017
    Messages:
    11
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    1
    Location:
    GE
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello ,
    ended lines
    PHP Fatal error: require_once(): Failed opening required './libraries/display_select_lang.lib.php' (include_path='/usr/local/cpanel/3rdparty/php/56/lib/php:.') in /usr/local/cpanel/base/3rdparty/phpMyAdmin/libraries/plugins/auth/AuthenticationCpanel.php on line 147
    [2017-09-28 18:56:43 +0330] warn [cpaneld] The subprocess (php) exited with an error: The subprocess reported error number 255 when it ended. at /usr/local/cpanel/Cpanel/Server/Handlers/SubProcess.pm line 239.
    Cpanel::Server::Handlers::SubProcess::_report_subprocess_errors(Cpanel::Server::Handlers::SubProcess=HASH(0x2d992b8)) called at /usr/local/cpanel/Cpanel/Server/Handlers/SubProcess.pm line 97
    Cpanel::Server::Handlers::SubProcess::handler(Cpanel::Server::Handlers::SubProcess=HASH(0x2d992b8), "subprocess_name", "php", "subprocess_read_handle", IO::Handle=GLOB(0x2d991c8), "subprocess_write_handle", GLOB(0x2d991e0)) called at cpsrvd.pl line 6487
    cpanel::cpsrvd::cgiHandler("app", "php", "app", "php", "document", "./3rdparty/phpMyAdmin/index.php") called at cpsrvd.pl line 6298
    cpanel::cpsrvd::phpHandler("app", "php", "document", "./3rdparty/phpMyAdmin/index.php") called at cpsrvd.pl line 2489
    cpanel::cpsrvd::dodoc_cpaneld() called at cpsrvd.pl line 1640
    cpanel::cpsrvd::dodoc(HASH(0x1343050)) called at cpsrvd.pl line 1371
    cpanel::cpsrvd::handle_one_connection(6) called at cpsrvd.pl line 873
    cpanel::cpsrvd::script() called at cpsrvd.pl line 321
     
  4. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    38,658
    Likes Received:
    1,424
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello,

    Can you try resetting the cPanel password to ensure it's synced with the account's MySQL password? You can do this using "WHM >> Password Modification".

    Thank you.
     
    Muhammad++ likes this.
  5. Muhammad++

    Muhammad++ Member

    Joined:
    Sep 18, 2017
    Messages:
    11
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    1
    Location:
    GE
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello ,
    It's OK Thanks
     
    cPanelMichael likes this.
  6. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    38,658
    Likes Received:
    1,424
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello,

    I'm glad to see that helped. Thank you for updating us with the outcome.
     
Loading...

Share This Page