The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Login to secured port 2083 issues

Discussion in 'General Discussion' started by dxer, Mar 18, 2004.

  1. dxer

    dxer Well-Known Member

    Joined:
    Sep 9, 2002
    Messages:
    295
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Europe
    Hi !


    Since couple of days ago problems started to appear working with some of cPanel's 3rd party programmes and just if connected through port 2083.

    The thing is that programmes like PhpMyAdmin, Awstats, Webalizer are not opening or not working properly. PhpMyAdmin having problems with listing tables. If this is succesful then when you click to specific table there is nothing opened to the right.

    For Awstats , just opens links to the left and this is it.
    Webalizer work just main page where you have to choose month. After clicking on month it starts loading, stops and waitting........for nothing to be opened.

    When i login to port 2082 , everything works without any problems.
    I tried to fix this with upgrading cpanel from 9.1.0. S73 to S93 but this did not fix anything. Please advise.....
     
  2. Website Rob

    Website Rob Well-Known Member

    Joined:
    Mar 23, 2002
    Messages:
    1,506
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Alberta, Canada
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    If using a Proxy, turn it off.
     
  3. dxer

    dxer Well-Known Member

    Joined:
    Sep 9, 2002
    Messages:
    295
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Europe
    iam not using proxy. This issue reported several clients so i belive it affected every account.
     
  4. vishwas

    vishwas Well-Known Member

    Joined:
    Feb 9, 2004
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Front of PC
    Hi ,

    I had same problem but now it get solve .

    Request your web host to enable the secure shell , This trick will help me and mine is working now

    :cool:
     
  5. dxer

    dxer Well-Known Member

    Joined:
    Sep 9, 2002
    Messages:
    295
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Europe
    it is not about shell access. cPanel access to secure port is possible but with described problems. And I'am running a server sot I have problems with login to WHM on secure port too.
     
Loading...

Share This Page