Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

LogWatch Error?

Discussion in 'General Discussion' started by ThaMATRiX, Oct 18, 2004.

  1. ThaMATRiX

    ThaMATRiX Well-Known Member

    Joined:
    Feb 1, 2004
    Messages:
    196
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Chicago
    In my logwatch, I got this, I wanted to know if I should ignore it or do something about it. Thanks.

    More to come, but the post only allows so much text.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. ThaMATRiX

    ThaMATRiX Well-Known Member

    Joined:
    Feb 1, 2004
    Messages:
    196
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Chicago
    Continuation:

     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. ThaMATRiX

    ThaMATRiX Well-Known Member

    Joined:
    Feb 1, 2004
    Messages:
    196
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Chicago
    More continuation:

     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. ThaMATRiX

    ThaMATRiX Well-Known Member

    Joined:
    Feb 1, 2004
    Messages:
    196
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Chicago
    This should be the last of it:
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. ThaMATRiX

    ThaMATRiX Well-Known Member

    Joined:
    Feb 1, 2004
    Messages:
    196
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Chicago
    Guess not... Sorry, but I really want to know what I should do about this.

     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  6. dgbaker

    dgbaker Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Sep 20, 2002
    Messages:
    2,574
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    193
    Location:
    Toronto, Ontario Canada
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Those can be pretty much ignored, it's just logging what the cpanel wrapper has been doing, like any sqladmin access by clients, etc...
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  7. ThaMATRiX

    ThaMATRiX Well-Known Member

    Joined:
    Feb 1, 2004
    Messages:
    196
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Chicago
    Perfect. Thanks.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  8. fleksi

    fleksi Well-Known Member

    Joined:
    Sep 17, 2003
    Messages:
    125
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Mysql access host 192.168.1.%

    Just curious, why is "192.168.1.%" constantly being added/reinforced to the mysql access host when user visits any of the script links in fantastico?

    You can find the line:
    in both: /usr/local/cpanel/3rdparty/fantastico/includes/host.php and /usr/local/cpanel/3rdparty/fantastico/includes/mysqlconfig.php

    -asc-
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice