The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Lost squirrel auto-login

Discussion in 'General Discussion' started by falmon, Aug 1, 2005.

  1. falmon

    falmon Registered

    Joined:
    Mar 15, 2005
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi,

    Though my own stupidity or whatever (trying to set up Squirrelmail for a single web form-based login, bypassing the authentication popup) I have managed to disable Squirrelmail's auto-login.

    Horde and Neo still perform an auto-login after the Auth popup, but Squirrelmail goes to the login screen with blank username and password fields. I am not sure where this auto-login happens, so I can't figure out how to fix the problem.

    If anyone has any idea of what I should be looking for to fix this, it would be much appreciated. Alternatively if someone could PM me with "clean" copies of a few files, that would be awesome since I imagine that it is one of these that I have messed up. I have SQMail 1.4.4 and I could use:

    /usr/local/cpanel/cgi-sys/wredirect.cgi
    /usr/local/cpanel/base/3rdparty/squirrelmail/index.php
    /usr/local/cpanel/base/3rdparty/squirrelmail/src/login.php
    /usr/local/cpanel/base/3rdparty/squirrelmail/src/redirect.php

    Any help would be awesome, I realise this is quite a lot to ask.

    F
     
Loading...

Share This Page