Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

ls -v ( or only "v" ) problem

Discussion in 'General Discussion' started by 1ONE, Jul 5, 2007.

  1. 1ONE

    1ONE Member

    Joined:
    Mar 18, 2004
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    Croatia
    Hello,

    I have one stupid question regarding ls -v or short only "v". I have 4 cpanel server and when I press "v" I get directory listing, and I just installed one new server, when I press "v" I don't get nothing and I should get directory listing (something like ls -v).

    Unitl now on every machine I installed cPanel this feture installed autmaticaly and now after last cPanel installation I have this problem :)

    So my question is what do I need to do to update ls so I can press "v" and get directory listing.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. 1ONE

    1ONE Member

    Joined:
    Mar 18, 2004
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    Croatia
    Guys from cPanel helped me...

    Answer is :

    alias v='ls -agh'
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice