The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Mail Delivery Report blank, but showing "Results: xxxx", with Mailscanner

Discussion in 'E-mail Discussions' started by domeneas, Mar 1, 2017.

  1. domeneas

    domeneas Active Member

    Joined:
    Sep 20, 2013
    Messages:
    30
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hi,

    regarding Mail Delivery Reports

    so I have several servers, most are fine, 2 are showing no data when viewing MDR. It does show "The search matches xxxx records." at the top, but the list of the matches is blank.

    The server has Mailscanner FE installed and working. Turning it off and MDR works fine again.

    The eximstats database has all the data, I have have changed both eximstats and root MySQL passwords. I have force updated Cpanel and Mailscanner.

    I've checked out several other threads, but not found a solution here.

    I see the following in tailwatchd_log:

    Use of uninitialized value $ip in concatenation (.) or string at /usr/local/cpanel/Cpanel/TailWatch/Eximstats.pm line 612, <GEN9> line 489886.
    Use of uninitialized value $port in concatenation (.) or string at /usr/local/cpanel/Cpanel/TailWatch/Eximstats.pm line 612, <GEN9> line 489886.
    Use of uninitialized value $ip in exists at /usr/local/cpanel/Cpanel/TailWatch/Eximstats.pm line 624, <GEN9> line 489886.

    Any clue here?

    Thanks.
     
  2. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    37,064
    Likes Received:
    1,288
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello,

    This suggests an issue with the MailScanner FE plugin. I recommend reporting this issue to the developer of the plugin to determine the best course of action.

    Thank you.
     
Loading...

Share This Page