Mail failure - no recipient addresses

T1531

Member
Feb 20, 2019
20
2
3
USA
cPanel Access Level
Root Administrator
Every day I get multiple emails (around 4 - 6) from [email protected][server name here].com.

The message is just this:
A message that you sent contained no recipient addresses, and therefore no
delivery could be attempted.

------ This is a copy of your message, including all the headers. ------

Message-Id: <[email protected][server name here].com
From: [email I use here]
Date: Wed, 05 Aug 2020 01:44:03 -0400
And it ends there: completely blank. The "E1k3CDb-0004Mh-NU" changes random letters and numbers each time. Where I put [email I use here], that's the one email address I use for my website. Not sure if it matters, but I have it forwarding all emails to a gmail account. Where I put [server name here], that's the name of the server in WHM: text.mydomain.com
 

cPanelLauren

Product Owner
Staff member
Nov 14, 2017
13,296
1,271
313
Houston
The "E1k3CDb-0004Mh-NU" changes random letters and numbers each time.
Yes this is because each mail transaction has a different Message ID

Every day I get multiple emails (around 4 - 6) from [email protected][server name here].com.
Is it possible to provide any server logs for these transactions? Since your profile indicates you're a Website Owner I assume you do not have root access to the server, and in this case you'd need to contact your hosting provider to obtain these or assist you further.
 

T1531

Member
Feb 20, 2019
20
2
3
USA
cPanel Access Level
Root Administrator
Yes this is because each mail transaction has a different Message ID


Is it possible to provide any server logs for these transactions? Since your profile indicates you're a Website Owner I assume you do not have root access to the server, and in this case you'd need to contact your hosting provider to obtain these or assist you further.
Actually, since making this account, I have moved to managing my own server with my own cPanel account. I updated my profile.

What kind of logs should I be looking for?
 

T1531

Member
Feb 20, 2019
20
2
3
USA
cPanel Access Level
Root Administrator
The exim logs at /var/log/exim_mainlog

Code:
exigrep MessageID /var/log/exim_mainlog
This is from the most recent message ID:

2020-08-11 19:01:19 cwd=/var/spool/exim 7 args: /usr/sbin/exim -t -oem -oi -f W
Is that all there's supposed to be or should it be longer?

Edit: I removed the first character of the message ID I used and got the full results for it:

2020-08-11 19:01:19 cwd=/var/spool/exim 7 args: /usr/sbin/exim -t -oem -oi -f W

2020-08-11 19:01:19 1k5dGh-0003Fk-Eq <= <> R=1k5dGh-0003Fi-EW U=mailnull P=loc.m
2020-08-11 19:01:19 1k5dGh-0003Fk-Eq Sender identification U=mailnull D=-syste l
2020-08-11 19:01:20 1k5dGh-0003Fk-Eq => [email address here] R=dkim5"
2020-08-11 19:01:20 1k5dGh-0003Fk-Eq Completed

+++ 1k5dGh-0003Fi-EW has not completed +++
2020-08-11 19:01:19 1k5dGh-0003Fi-EW 1k5dGh-0003Fi-EW no recipients found in hds
 
Last edited:

cPanelLauren

Product Owner
Staff member
Nov 14, 2017
13,296
1,271
313
Houston
Is this all the output says or did you remove some of it? It looks like 1/2 of it is cut off? This looks l like the system is sending mail to an email address the server has on file and it can't be completed.