Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Mail filter problems

Discussion in 'E-mail Discussion' started by HostedPro, Jan 30, 2013.

  1. HostedPro

    HostedPro Member

    Joined:
    Sep 8, 2006
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    East Texas
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hi All-

    Within account level and user level filtering I'm receiving this error top & bottom:
    "[a fatal error or timeout occurred while processing this directive]"
    I can't create new or modify filters now.

    Anyone else seen this? Any fixes?

    Thanks
    Karl
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    16,580
    Likes Received:
    439
    Trophy Points:
    583
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Are you using the default x3 theme? What version cPanel?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. cPanelMichael

    cPanelMichael Technical Support Community Manager
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    45,442
    Likes Received:
    1,961
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Hello :)

    Please review /usr/local/cpanel/logs/error_log when you see this error message in cPanel. It will output a specific error message that will be more helpful.

    Thank you.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. HostedPro

    HostedPro Member

    Joined:
    Sep 8, 2006
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    East Texas
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    @Infopro, using an x3 that I modded the header images on. Version 11.36.0 build 3

    @cPanelMichael, Quite telling, here's the output when I enter a filter
    Looks like my custom theme is missing some symlinks & files. Funny, it used to work fine. Going to work on that & report back.
    Thanks
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice