Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

mail forwarders not forwarding

Discussion in 'E-mail Discussion' started by xbuzz, Jan 18, 2006.

  1. xbuzz

    xbuzz Member

    Joined:
    Nov 26, 2005
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    i have read numerous threads but non have seemed to prove helpful or directly linking to my problem... i have set up mail forwarding for me@mydomain.com >> me@gmail.com

    the e-mail was recieved by the server i can see it in /home/mydomain/mail/inbox ... however it just stays there and is never forwarded. any help would be greatly appreciated.

    --
    CT
     
  2. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,460
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    463
    Location:
    Go on, have a guess
    You need to tail the exim mainlog while sending in an email and tracking it in the log to see what happens. If you set up a forwarder for a pre-existing email account, then it should deliver to both.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. xbuzz

    xbuzz Member

    Joined:
    Nov 26, 2005
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Code:
    tail -f /var/log/exim/main.log
    ** Begin Output

    2006-01-05 15:42:45 exim 4.43 daemon started: pid=1412, -q1h, listening for SMTP on port 25 (IPv6 and IPv4)
    2006-01-05 15:42:45 Start queue run: pid=1413
    2006-01-05 15:42:45 End queue run: pid=1413

    **End Output

    it just stays like that with no changes after the e-mail was sent and recieved by the server.

    Code:
    cat /home/user/mail/domain/inbox
    contains the e-mail i sent


    Any ideas?

    --
    CT
     
    #3 xbuzz, Jan 19, 2006
    Last edited: Jan 19, 2006
  4. xbuzz

    xbuzz Member

    Joined:
    Nov 26, 2005
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    I looked more into this and still no results. Does anyone have an idea what could be wrong???
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice