Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Mail Issue

Discussion in 'E-mail Discussion' started by Spaceh, Sep 10, 2004.

  1. Spaceh

    Spaceh Active Member

    Joined:
    Apr 11, 2004
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Hi all i am facing a real strange problem.
    All mail accounts in my server are working correctly but i have a domain hosted that does not receive emails.
    i can send emails drom that domain to other domains mail boxes but when i send email to the domain they do go but dont appear in the mail boxes.
    Checked inbox permissions and is CHMOD'ed 644. I think it all correctly configured and dont why is this apening.
    I checked exim_mainlog and the messages are sent... but no messages in the mail boxes at all.
    It seems like a joke... i really dont get it.

    Any one knows how to fix this???

    :confused:
     
  2. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,460
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    463
    Location:
    Go on, have a guess
    You say that "I checked exim_mainlog and the messages are sent", but are they sent locally or off-server. If locally, what does the receive line say in exim_mainlog?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. Spaceh

    Spaceh Active Member

    Joined:
    Apr 11, 2004
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    re:

    this is the log i get.

    2004-09-11 20:31:41 1C6Db3-0001f0-Gm <= teste@mixtelcom.com H=(space2hs26ore3) [81.84.234.195] P=esmtp S=2045
    2004-09-11 20:31:43 1C6Db3-0001fB-VE <= teste@mixtelcom.com U=mixtel P=local-bsmtp S=2490
    2004-09-11 20:31:43 1C6Db3-0001fB-VE => /dev/null <teste@mixtelcom.com> R=central_filter T=**bypassed**
    2004-09-11 20:31:43 1C6Db3-0001fB-VE Completed
    2004-09-11 20:31:43 1C6Db3-0001f0-Gm => teste <teste@mixtelcom.com> R=virtual_sa_user T=virtual_sa_userdelivery
    2004-09-11 20:31:43 1C6Db3-0001f0-Gm Completed

    i dont know why is it undelevered
     
  4. Website Rob

    Website Rob Well-Known Member

    Joined:
    Mar 23, 2002
    Messages:
    1,504
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    318
    Location:
    Alberta, Canada
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    /dev/null << this is blackhole, check eMail filters

    virtual_sa_userdelivery << this is SpamAssassin, check the SA settings for the account
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. Spaceh

    Spaceh Active Member

    Joined:
    Apr 11, 2004
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Sorted

    Hi thanks for the help,
    The client made a filter that was rejecting all emails, some strange mail he used that was working has a wildcard :|
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice