felxi

Member
Nov 12, 2003
6
0
151
United Kingdom
Hi

Been having this problem for a few days now and unsure what it is. basicly vbulletin is installed and people who signup didnt receive there email for verifying. i have setup the script to use the SMTP settings and no SSL for it.

it appears to be working, now my root email gets emails from subscribers saying the mail is unroutable..

the only things i have checked are

Email users when they have reached 80% of their bandwidth.
Number of minutes between mail server queue runs (default is 60).: [60]
The maximum each domain can send out per hour (0 is unlimited): [25]
Attempt to prevent pop3 connection floods.
Mailman.
SpamAssassin Spam Filter.
SquirrelMail Webmail.

i also have confireserver firewall installed with medium settings on and also have the Manage and Queues installed from ConfigServer

anyhelp would be great in getting the email to work from scripts

(ConfigServer Firewall do's not have SMTP_BLOCK on)
 

chirpy

Well-Known Member
Verifed Vendor
Jun 15, 2002
13,437
31
473
Go on, have a guess
You ought to configure it to use the PHP mail() option not SMTP for sending. You can then track where the problem might be in the exim_mainlog.

Do make sure that you do not have this option selected, WHM > Tweak Settings > Track the origin of messages sent though the mail server by adding the X-Source headers

Obviously don't have the nobody block option selected either if you don't run phpsuexec.
 

felxi

Member
Nov 12, 2003
6
0
151
United Kingdom
thanks for your swift reply.

I orginaly had the script using the php mail function but thats when it had more problems sending, it would just que them and not send