The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

mail not being deleted off server

Discussion in 'E-mail Discussions' started by SoftDux, Nov 22, 2006.

  1. SoftDux

    SoftDux Well-Known Member

    Joined:
    May 27, 2006
    Messages:
    983
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Johannesburg, South Africa
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I have a very strange problem, and it's only occuring on one mail box. I generally use IMAP for email (due to a few lost emails in the past), and quite often use squirellmail when I'm on the road. For the past week or so, I noticed that none of my emails gets deleted off the server. My account has plenty space left, so it's not that.

    If I'm in IMAP, I click on delete, it seems like the email is deleted, but the moment I restart my mail client, they're all back again. If I try and delete it from Squirrelmail, I just get taken to the message list (what's supposed to happen when you delete an email), but the email is still there.

    Running the fix mailbox permissions command from WHM didn't fix the problem @ hand.

    Any suggestions?
     
  2. zye

    zye Well-Known Member

    Joined:
    Dec 6, 2002
    Messages:
    96
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    same here - very frustrating

    emails just wont get deleted - squirrel mail / horde and thunderbird ( using IMAP ) - no chance to get emails deleted

    also ran fix mailbox permissions - and the users quota is no problem

    strange
    suggestions are welcome

    running
    WHM 10.8.0 cPanel 10.9.0-C117
    CentOS 4.4 i686 - WHM X v3.1.0

    just remembered - i did reset the server certificate yesterday - then all this started mybe it is connected mybe not...
    and this is just on 1 account - 1 emailadress - which has about 4k emails in it with total size of 290MB


    thx
    zye
     
    #2 zye, Jan 10, 2007
    Last edited: Jan 12, 2007
  3. zye

    zye Well-Known Member

    Joined:
    Dec 6, 2002
    Messages:
    96
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    fixed it

    did cp inbox to inbox_old -

    rm inbox - and touch inbox

    i guess the size of the mailbox was too big

    solved it for me

    zye
     
Loading...

Share This Page