The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Mail not being delivered (Urgent + reward)

Discussion in 'E-mail Discussions' started by elleryjh, Nov 22, 2004.

  1. elleryjh

    elleryjh Well-Known Member

    Joined:
    Apr 12, 2003
    Messages:
    479
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    WHM 9.9.7 cPanel 9.9.8-S6
    RedHat Enterprise 3 i686 - WHM X v3.1.0


    According to exim_mainlog, mail enters the server from other servers as normal. It is not delivered to the local users. Also, mail sent to other servers is not being delivered. There are no unusual messages in the exim_mainlog, except that no deliveries are ever reported.

    There are no error messages or bounces. Mail appears to be delivered but is not in the mail queue and does not reach teh recipient.

    Already tried /scripts/exim4

    Anyone who helps me to solve this problem will get a reward via paypal.
     
    #1 elleryjh, Nov 22, 2004
    Last edited: Nov 22, 2004
  2. Crooner

    Crooner Member

    Joined:
    Oct 22, 2002
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Same problem here - any help would be appreciated.

    WHM 9.9.8 cPanel 9.9.8-R119
    RedHat 7.3 i686 - WHM X v3.1.0
     
  3. asmithjr

    asmithjr Well-Known Member

    Joined:
    Jun 13, 2003
    Messages:
    475
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    are you running MailScanner?
     
  4. elleryjh

    elleryjh Well-Known Member

    Joined:
    Apr 12, 2003
    Messages:
    479
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    yes i am...
     
  5. asmithjr

    asmithjr Well-Known Member

    Joined:
    Jun 13, 2003
    Messages:
    475
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
  6. elleryjh

    elleryjh Well-Known Member

    Joined:
    Apr 12, 2003
    Messages:
    479
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Thanks. I got it running by uninstalling MailScanner with that script. I'll try a clean install of MailScanner in a few days.
     
  7. GOT

    GOT Get Proactive!

    Joined:
    Apr 8, 2003
    Messages:
    900
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Norfolk, VA
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    I've seen a number of servers that have had this problem where mailscanner is working fine one day and the next its not delivering messages.

    I've just been switching them over to the exisscan option instead.
     
Loading...

Share This Page