rinty

Well-Known Member
May 31, 2002
46
0
306
Hi,

Our client of ours is having trouble receiving mail.

This is the error message we get via WHM when we try to force the email through:

== [email protected] T=local_sa_delivery defer (-25): filter process failure 69 while writing to /home/theaccount/mail/inbox

I have attempted to do a few searches on this error (here and on google) but no luck, anyone know what the problem could be, and how to fix it?

Thank-you,
 

Myacen

Well-Known Member
Apr 6, 2002
222
0
316
[quote:528f1fb472][i:528f1fb472]Originally posted by Planet_Master[/i:528f1fb472]

Jeez, thx for sharing. Ever think others may have the same problem and could benefit from your fix[/quote:528f1fb472]

Jeez thanks for spamming
 

SWR

Member
Jul 22, 2002
12
0
151
USA
Jeez

Is it too late to say Jeez?

Why does Spam Assassin only do this on some accounts?
 

Website Rob

Well-Known Member
Mar 23, 2002
1,504
1
318
Alberta, Canada
cPanel Access Level
Root Administrator
[quote:4581e94a3d][i:4581e94a3d]Originally posted by SWR[/i:4581e94a3d]

Is it too late to say Jeez?

Why does Spam Assassin only do this on some accounts?[/quote:4581e94a3d]Jeez, it's never too late to say Jeez. ;)

Spam Assassin is a flaky script to begin with, you're much better off to just disable it. I know from my experience that since I've done that, I haven't had one problem with. :p
 

FijianTribe

Well-Known Member
Jan 30, 2003
70
0
156
Don't know if it is the same thing.. but the Spam Assassin software was recently rated PC magazines Editors Choice....
 

JPmorgan

BANNED
Aug 19, 2003
93
0
156
Originally posted by FijianTribe
Don't know if it is the same thing.. but the Spam Assassin software was recently rated PC magazines Editors Choice....
Errr many software have received this very prestigious award, not, yet the software rated by them is a piece of crap. Try http://hostingcontroller.com. They write CP for Windows. DONT ever use it. Its the worst software i have ever used to administer hosting in a Windows environment. They also received the EDITORS CHOICE award. I wonder how much it cost them to buy their letter "A"!

cPanel.net Support Ticket Number:
 

comprock

Member
Nov 6, 2003
16
0
151
no mail delivery

I've got a similar problem. Mines is happening with Spam Assassin turned and receives mail from my own box via PHP scripts that probably are using the built PHP mail() function. It seems that they don't have a message id, so Exim adds one.

How Spam Assassin recognizes this as a problem when non-originators add message-ids.

Any ideas to resolve this. See header below.

Thanks,

Michael

Date: Mon, 10 Nov 2003 14:30:51 -0600
From: Administrator <[email protected]>
To: [email protected]
Cc: [email protected]
Subject: Account Details: Michael Cannon
Parts/Attachments:
1 Shown 25 lines Text
2 OK 930 bytes Message, "original message before SpamAssassin"
2.1 Shown 11 lines Text
----------------------------------------

Spam detection software, running on the system "peachy.comprock.com", has
identified this incoming email as possible spam. The original message
has been attached to this so you can view it (if it isn't spam) or block
similar future email. If you have any questions, see
the administrator of that system for details.

Content preview: Account Details (11/10/2003) -------- Generated by
ModernBill .:. Cannon BOSE's Client Billing System [4.0.2 Build 8.1 EZ]
[...]

Content analysis details: (5.3 points, 5.0 required)

pts rule name description
---- ---------------------- --------------------------------------------------
0.0 HTML_MESSAGE BODY: HTML included in message
0.2 HTML_50_60 BODY: Message is 50% to 60% HTML
0.1 MIME_HTML_ONLY BODY: Message only has text/html MIME parts
3.3 MSGID_FROM_MTA_SHORT Message-Id was added by a relay
1.7 HTML_MIME_NO_HTML_TAG HTML-only message, but there is no HTML tag
 

gsbe

Active Member
Jul 27, 2003
39
0
156
Nashville, TN
Re: no mail delivery

I'm also having this problem. Numerically, our problem clearly stems from the "Message-Id was added by a relay" error, it having the highest score.

I am sending the offending email message from Outlook to the SMTP of my CPanel mail server (mail.domain.com) from a cable modem. I have checked the "My Outgoing Servcer Requires Authentification" box for this account. Any ideas on this problem? Seems like it would recognize the box as an authentic sender if I use the "authentification".

Thanks.


Originally posted by comprock
Content analysis details: (5.3 points, 5.0 required)

pts rule name description
---- ---------------------- --------------------------------------------------
0.0 HTML_MESSAGE BODY: HTML included in message
0.2 HTML_50_60 BODY: Message is 50% to 60% HTML
0.1 MIME_HTML_ONLY BODY: Message only has text/html MIME parts
3.3 MSGID_FROM_MTA_SHORT Message-Id was added by a relay
1.7 HTML_MIME_NO_HTML_TAG HTML-only message, but there is no HTML tag [/B]