The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Mail not sending [URGENT]

Discussion in 'E-mail Discussions' started by admin@amanah.co, Dec 2, 2004.

  1. admin@amanah.co

    admin@amanah.co Registered

    Joined:
    Dec 1, 2004
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Mail is not leaving the server, it is being accepted by exim and is not being sent out. No bounce messages are being generated. The queue keeps growing but no messages are being sent out.

    We are running WHM 9.9.8 cPanel 9.9.8-R160
    RedHat 7.3 i686 - WHM X v3.1.0

    This problem is becoming very serious, since no users have been able to send mail for a few days. The problem is compounded by the fact there are no bounce messages or failure notices.

    Exim, spamd, antirelayd, clamd and Mailscanner are all running.

    Please advise.
     
  2. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,475
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Go on, have a guess
    Has your exim.conf suddenly got the new split spool directive in it? If so, do a search on the forums for "split spool" and you'll find solutions.
     
  3. admin@amanah.co

    admin@amanah.co Registered

    Joined:
    Dec 1, 2004
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    awesome

    thanks so much, that fixed it!
     
Loading...

Share This Page