The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Mail Not Working | Please Help

Discussion in 'E-mail Discussions' started by James12513, Feb 22, 2007.

  1. James12513

    James12513 Registered

    Joined:
    Feb 22, 2007
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    London, England
    I cannot login in to any of my email accounts using squirrelmail or Horde.

    I've tried every thing to try to get in to them. I've changed the password and used example+site.com

    squirrelmail error :
    Horde error:

    This is such a problem because I have to check my mails to get back to my customers :(

    If anyone has any ideas, please could you post here :)
     
  2. James12513

    James12513 Registered

    Joined:
    Feb 22, 2007
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    London, England
    anyone help plz?
     
  3. brendanrtg

    brendanrtg Well-Known Member

    Joined:
    Oct 4, 2006
    Messages:
    311
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Have you tried creating a test user to see if it works?

    If the new user still doesnt work, you might need to update your cp to fix the issue or do a full horder reset or install.
     
  4. James12513

    James12513 Registered

    Joined:
    Feb 22, 2007
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    London, England
    yes I have tried with a test user and it still doesn't work.
     
  5. James12513

    James12513 Registered

    Joined:
    Feb 22, 2007
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    London, England
    is there any thing else I can do?
     
Loading...

Share This Page