The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Mail Problem !!!!

Discussion in 'E-mail Discussions' started by kingx, Aug 25, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kingx

    kingx Member

    Joined:
    Jun 1, 2003
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    i domain zzz.com that is hoseted on my server. The mail server is hosted on another server. The mx record point to the second server but when trying to send mail i get remote host address is the local host: zzz.com I haved added the domain in remotedomains but still have this issue. If i put the zzz.com into localhost it just goes into the cpanel defualt account instead of routing it to the remote mail server. Any help would be great.

    thanks

    Kingx
     
  2. rumor

    rumor Member

    Joined:
    Aug 26, 2005
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Did you check /etc/localdomains ? I think exim parses that file and considers domains that are listed there as local. You might want to try removing your domain from there and see if it changes things for your mail setup.
     
  3. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,475
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Go on, have a guess
    Indeed.

    Please don't cross-post the issue in multiple-threads. Closing this instance.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page