The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Mail Routing issue with Parked Domain

Discussion in 'E-mail Discussions' started by Solokron, Feb 6, 2004.

  1. Solokron

    Solokron Well-Known Member

    Joined:
    Aug 8, 2003
    Messages:
    849
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Seattle
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Hmmmm email to a parked domain is bouncing...

    unrouteable mail domain "x.com"


    /scripts/fixpop

    Cannot find the owner of x.com, try rebuilding /etc/userdomains first with /scripts/rebuilduserdomains at /scripts/fixpop line 26.

    rebuilduserdomains does not exist.


    Running rebuildparkeddomains...

    /scripts/rebuildparkeddomains
    panic: end_shift at /scripts/rebuildparkeddomains line 19.
     
    #1 Solokron, Feb 6, 2004
    Last edited: Feb 6, 2004
  2. Solokron

    Solokron Well-Known Member

    Joined:
    Aug 8, 2003
    Messages:
    849
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Seattle
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    exim -bt -d test@x.com

    x.com in "! lsearch;/etc/userdomains"? yes (end of list)

    internal_search_find: file="/etc/userdomains"
    type=lsearch key="x.com"
    cached data used for lookup of x.com
    in /etc/userdomains
    lookup failed
    biztechweb.com in "! lsearch;/etc/userdomains"? yes (end of list)
    checking for local user
    finduser used cached passwd data for test
    localuser router skipped: test is not a local user
    no more routers
    test@x.com is undeliverable:
    Unrouteable address
     
  3. Solokron

    Solokron Well-Known Member

    Joined:
    Aug 8, 2003
    Messages:
    849
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Seattle
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    /scripts/updatenow
    /scripts/mailperm fixes
    /usr/local/cpanel/bin/checkdefaultaddys --force

    Verified DNS entry.

    Restarted Bind. Still occurring.

    Account listed in /etc/userdomains
     
    #3 Solokron, Feb 6, 2004
    Last edited: Feb 6, 2004
  4. Solokron

    Solokron Well-Known Member

    Joined:
    Aug 8, 2003
    Messages:
    849
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Seattle
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    It does appear in /etc/remotedomains
     
  5. Solokron

    Solokron Well-Known Member

    Joined:
    Aug 8, 2003
    Messages:
    849
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Seattle
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Help
     
  6. Finkinstein

    Finkinstein Well-Known Member

    Joined:
    Mar 21, 2003
    Messages:
    131
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Don't think its suppose to be in remotedomains is it?
     
  7. Solokron

    Solokron Well-Known Member

    Joined:
    Aug 8, 2003
    Messages:
    849
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Seattle
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    I resolved this. The .dbs were hosed on the primary and slave and needed to be removed and rebuilt.
     
Loading...

Share This Page