Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Mail Trouble.

Discussion in 'E-mail Discussion' started by Johnpg82, Aug 3, 2005.

  1. Johnpg82

    Johnpg82 Member

    Joined:
    Jul 3, 2005
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    I got on dnsstuff.com and traced my email and this is what I got.

    Getting MX record for theindy.net (from local DNS server, may be cached)... Got it!

    Host Preference IP(s) [Country]
    theindy.net. 0 72.36.180.195 [US]




    Step 1: Try connecting to the following mailserver:
    theindy.net. - 72.36.180.195

    Step 2: If still unsuccessful, queue the E-mail for later delivery.



    Trying to connect to all mailservers:

    theindy.net. - 72.36.180.195 [Successful connect: Got a good response [250 Accepted]]


    Ok well my first account getpunkd.com works fine I can recieve email and everything. But my other account theindy.net doesn't recieve any email at all I am using EveryDns.net to for my nameserver. I setup a second account and I haven't been able to recieve any mail.


    Here are my dns entries.



    mail.theindy.net

    A

    72.36.180.195


    3600

    [delete]
    mail.theindy.net

    MX

    mail.theindy.net

    0

    3600

    [delete]
    pop.theindy.net

    A

    72.36.180.195


    3600

    [delete]
    pop.theindy.net

    MX

    pop.theindy.net

    0

    3600

    [delete]
    secure.theindy.net

    A

    72.36.180.195


    3600

    [delete]
    theindy.net

    A

    72.36.180.195


    3600

    [delete]
    theindy.net

    MX

    theindy.net

    0

    3600

    [delete]
    www.theindy.net

    A

    72.36.180.195


    3600

    [delete]
     
    #1 Johnpg82, Aug 3, 2005
    Last edited: Aug 3, 2005
  2. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,460
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    463
    Location:
    Go on, have a guess
    You need to post any entries that you have in /var/log/exim_mainlog that appear when trying to email that domain. If there are none when you send, then it'll be a DNS issue, otherwise post what you find.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. Johnpg82

    Johnpg82 Member

    Joined:
    Jul 3, 2005
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    2005-07-31 07:36:33 1DzD3R-0006nu-G8 Completed
    2005-07-31 08:00:02 1DzDQA-0006qs-P1 <= Theindy-bounces@theindy.net H=localhost (bertha.getpunkd.com) [127.0.0.1] P=esmtp S=1661 id=mailman.0.1122814801.26329.theindy_theindy.net@theindy.net
    2005-07-31 08:00:02 1DzDQA-0006qs-P1 => theindy <Theindy-owner@theindy.net> R=mailman_virtual_router T=mailman_virtual_transport
    2005-07-31 08:00:02 1DzDQA-0006qs-P1 Completed
    2005-07-31 08:00:03 1DzDQB-0006qx-QI <= mailman-bounces@localhost.localdomain H=localhost (bertha.getpunkd.com) [127.0.0.1] P=esmtp S=1871 id=mailman.0.1122814801.26329.theindy_theindy.net@theindy.net
    2005-07-31 08:00:03 1DzDQB-0006qx-QI => theindy <theindy@theindy.net> R=mailman_virtual_router T=mailman_virtual_transport
    2005-07-31 08:00:03 1DzDQB-0006qx-QI Completed
    2005-07-31 08:02:06 Start queue run: pid=26362


    something like this?
     
  4. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,460
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    463
    Location:
    Go on, have a guess
    That log suggests that the email was delivered to a mailman mailing list. If that's not what you were expecting then you should check that /etc/valiases/domain.com is correctly configured.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. Johnpg82

    Johnpg82 Member

    Joined:
    Jul 3, 2005
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151

    I opened that file and there was nothing in there it was just blank.

    I sent myself a test email and then checked the logs and this is what I got.


    2005-08-04 13:47:50 1E0kkw-0005WW-6f <= theindy@theindy.net U=cpanel P=local S=637 id=20050804134750.lxvu103xm4ys8os0@www.theindy.net
    2005-08-04 13:47:50 1E0kkw-0005WW-6f ** testingcpanel@theindy.net: Unrouteable address
    2005-08-04 13:47:50 1E0kkw-0005WW-6f => theindy <theindy@theindy.net> R=mailman_virtual_router T=mailman_virtual_transport
    2005-08-04 13:47:50 1E0kkw-0005Wd-DV <= <> R=1E0kkw-0005WW-6f U=mailnull P=local S=1472
    2005-08-04 13:47:50 1E0kkw-0005WW-6f Completed
    2005-08-04 13:47:50 1E0kkw-0005Wd-DV => theindy <theindy@theindy.net> R=mailman_virtual_router T=mailman_virtual_transport
    2005-08-04 13:47:50 1E0kkw-0005Wd-DV Completed
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice