Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Mailing List Maintenance

Discussion in 'E-mail Discussion' started by jlcweb, Apr 16, 2004.

?

help!!!!!!!!!1

  1. HELP HELP

    1 vote(s)
    100.0%
  2. AYUDA

    0 vote(s)
    0.0%
  1. jlcweb

    jlcweb Member

    Joined:
    Apr 15, 2004
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    Naples
    here is my problem...

    when i go to [ Add Mailing List ] to add any mailing list evrything is working good like this.

    Mailing List Maintenance

    Mailing List Created
    The mailing list ops on canaldominicanos.com with password pahys wa successfully created.

    -----


    good! but now when i click on Go Back!

    Mailing List Maintenance


    List Name
    There are currently no active mailing lists.

    i don't have any mailing list create! :(
     
  2. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,470
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    463
    Location:
    Go on, have a guess
    What version of cPanel are you running? There was a bug some time ago which had these symptoms, but it was fixed.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. muggle

    muggle Registered

    Joined:
    Apr 10, 2004
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    It's looks same here

    :( It's looks same with mine,
    What must i do ? my cPanel version is 9.1.0-STABLE 93.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. jlcweb

    jlcweb Member

    Joined:
    Apr 15, 2004
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    Naples
    My Version is

    this is my version of Cpanel WHM 9.1.0 cPanel 9.1.0-S93

    please if u know how to fix let know thanks
     
  5. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,470
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    463
    Location:
    Go on, have a guess
    Well, that version should be OK as I've been running it without issue for MailMan lists. I presume that you have actually set the number of available lists to the user sufficiently?

    Sorry that I couldn't be of more help :(
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  6. muggle

    muggle Registered

    Joined:
    Apr 10, 2004
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Re: My Version is

    :) Hello jlcweb, i'm trying and finish.. here we go :
    Login with your SSH or SU

    1. Try /scripts/resetmailmanurls if it's not work goto step 2
    2. Try /scripts/fixmailman if it's not work goto step 3
    3. Try /scripts/reinstallmailan.

    Just that, i finished it sucessfully. Good luck.

    note : dont forget to backup your old mailman data (if you've)
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  7. jlcweb

    jlcweb Member

    Joined:
    Apr 15, 2004
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    Naples
    SAME PROBLEM

    i reinstall the MAILMAN and still the problem i reboot the system and still please i realy need this think fix!!!!! Please

    thanks all for help me!


    Please!
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice