The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Mailman error 500

Discussion in 'E-mail Discussions' started by gounder, Apr 10, 2002.

  1. gounder

    gounder Member

    Joined:
    Dec 4, 2001
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Bay Area
    Hi,
    I get an &Internal Server Error& 500 when trying to manage the Mailman List. There is no problem creating a list, but I seem not being able to Manage the List



    ------------------------
    Best Regards
    Raj Gounder
    raj@hostiweb.com
    Hostiweb.com
     
  2. feanor

    feanor Well-Known Member

    Joined:
    Aug 13, 2001
    Messages:
    836
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Are you running suexec ?
    What is in the apache error_log when you try to get to the admin page?

    There are many discussions about this on this forum, if you do a search for &mailman 500 error& you will definitely find some help.
     
  3. TRAIN YARD SOFTWARE

    TRAIN YARD SOFTWARE Well-Known Member

    Joined:
    Dec 20, 2001
    Messages:
    224
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    "mailman 500 error"

    &mailman 500 error& I did this search and got 1 listing with someone else with no answer to this problem
     
  4. gounder

    gounder Member

    Joined:
    Dec 4, 2001
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Bay Area
    Currently I disabled the SuExec and it seem to have fixed the problem, but I want to use the SuExec for security reasons.


    -----------------
    Raj Gounder
    Hostiweb.com
     
  5. Stephen

    Stephen Active Member

    Joined:
    Aug 14, 2001
    Messages:
    39
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Me too! Is there a way we can get both Mailman and suExec working at the same time?
     
  6. gounder

    gounder Member

    Joined:
    Dec 4, 2001
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Bay Area
    MailMan

    Hi Stephen,
    I have not figured out a way to do this. I had sent a support email to cpanel developers and they had sort of looked at my server but have not fixed the problem.

    I hope someone come with a solution.

    ---------------------
    Raj Gounder
    Hostiweb.com
     
  7. Stephen

    Stephen Active Member

    Joined:
    Aug 14, 2001
    Messages:
    39
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Here is the fix!

    1. Enable SuExec
    2. Run /scripts/fixmailmanwithsuexec
    3. &Move the vhost it creates in httpd.conf to the top of all the vhosts =& restart httpd&
    4. Run /scripts/fixoldlistswithsuexec

    Done ;)
     
  8. bert

    bert Well-Known Member

    Joined:
    Aug 21, 2001
    Messages:
    602
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    [quote:d1d76b0910][i:d1d76b0910]Originally posted by gounder[/i:d1d76b0910]

    but I want to use the SuExec for security reasons[/quote:d1d76b0910]

    We disabled SuExec on all our servers. Too many issues and definitely not worth it. There are better ways to enhance security than going through this hassle. ;)
     
Loading...

Share This Page