The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Mailman is not sending out posts.

Discussion in 'E-mail Discussions' started by anzenketh, Aug 28, 2010.

  1. anzenketh

    anzenketh Member

    Joined:
    Jul 11, 2010
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    This is the exim log.
    2010-08-27 22:51:39 H=mail-ew0-f45.google.com [209.85.215.45] Warning: Sender rate 4.8 / 1h
    2010-08-27 22:51:39 1OpEKJ-0001af-HQ <= tuxpctech@gmail.com H=mail-ew0-f45.google.com [209.85.215.45] P=esmtp S=1834 id=AANLkTinHoieMziReV-2bMyFKLBE3LXbunTPvLPpzYpJq@mail.gmail.com
    2010-08-27 22:51:39 1OpEKJ-0001af-HQ => board <board@virtualoptix.com> R=mailman_virtual_router T=mailman_virtual_transport
    2010-08-27 22:51:39 1OpEKJ-0001af-HQ Completed
    2010-08-27 22:51:40 H=localhost (vonstealth.securesites.net) [127.0.0.1] Warning: Sender rate 13.2 / 1h
    2010-08-27 22:51:40 1OpEKK-0001ao-3i <= board-bounces@virtualoptix.com H=localhost (vonstealth.securesites.net) [127.0.0.1] P=esmtp S=3095 id=AANLkTinHoieMziReV-2bMyFKLBE3LXbunTPvLPpzYpJq@mail.gmail.com
    2010-08-27 22:51:40 1OpEKK-0001ao-3i => klaw <klaw@virtualoptix.com> R=virtual_user T=virtual_userdelivery
    2010-08-27 22:51:41 1OpEKK-0001ao-3i => tuxpctech@gmail.com <tuxPCtech@gmail.com> R=lookuphost T=remote_smtp H=gmail-smtp-in.l.google.com [74.125.113.27]
    2010-08-27 22:51:41 1OpEKK-0001ao-3i Completed

    Error log did not show anything at the time message was sent.

    This is the post log.
    root@vonstealth [/usr/local/cpanel/3rdparty/mailman/logs]# tail -f post
    Aug 27 22:39:41 2010 (9705) post to board_virtualoptix.com from klaw@virtualoptix.com, size=2216, message-id=<AANLkTi=gfd8NbgyiGAgEJS_aoU+eTUdWCq_nKUkUh3VK@mail.gmail.com>, success
    Aug 27 22:51:40 2010 (9705) post to board_virtualoptix.com from tuxpctech@gmail.com, size=2866, message-id=<AANLkTinHoieMziReV-2bMyFKLBE3LXbunTPvLPpzYpJq@mail.gmail.com>, success

    This is the smtp log
    root@vonstealth [/usr/local/cpanel/3rdparty/mailman/logs]# tail -f smtp
    Aug 27 22:38:42 2010 (9705) <mailman.0.1282973921.11701.board_virtualoptix.com@vonstealth.securesites.net> smtp to board_virtualoptix.com for 1 recips, completed in 0.046 seconds
    Aug 27 22:39:22 2010 (9705) <mailman.0.1282973960.11870.board_virtualoptix.com@virtualoptix.com> smtp to board_virtualoptix.com for 1 recips, completed in 0.038 seconds
    Aug 27 22:39:22 2010 (9705) <mailman.1.1282973960.11870.board_virtualoptix.com@virtualoptix.com> smtp to board_virtualoptix.com for 1 recips, completed in 0.089 seconds
    Aug 27 22:39:41 2010 (9705) <AANLkTi=gfd8NbgyiGAgEJS_aoU+eTUdWCq_nKUkUh3VK@mail.gmail.com> smtp to board_virtualoptix.com for 2 recips, completed in 0.026 seconds
    Aug 27 22:51:40 2010 (9705) <AANLkTinHoieMziReV-2bMyFKLBE3LXbunTPvLPpzYpJq@mail.gmail.com> smtp to board_virtualoptix.com for 2 recips, completed in 0.145 seconds


    From what I see it should be sending them. But they are not being received. Other mail is sent just fine.
     
Loading...

Share This Page