The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

MailMan Mailing List Problem

Discussion in 'E-mail Discussions' started by akaize, Jun 1, 2002.

  1. akaize

    akaize Member

    Joined:
    Jun 1, 2002
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    301
    Our host had Cpanel 4.7 and after upgrading to 4.8 all our Mailing lists are giving problem, non of the existing lists sends mails and when we try to create a new list getting the following error:

    Entry for aliases file:

    ## testmail_akaize.com mailing list
    ## created: 31-May-2002 akaize
    testmail_akaize.com: &|/usr/local/cpanel/3rdparty/mailman/mail/wrapper post testmail_akaize.com&
    testmail_akaize.com-admin: &|/usr/local/cpanel/3rdparty/mailman/mail/wrapper mailowner testmail_akaize.com&
    testmail_akaize.com-request: &|/usr/local/cpanel/3rdparty/mailman/mail/wrapper mailcmd testmail_akaize.com&
    testmail_akaize.com-owner: testmail_akaize.com-admin

    Hit enter to continue with testmail_akaize.com owner notification...
    Traceback (innermost last):
    File &/usr/local/cpanel/3rdparty/mailman/bin/newlist&, line 220, in ?
    main()
    File &/usr/local/cpanel/3rdparty/mailman/bin/newlist&, line 213, in main
    text)
    File &/usr/local/cpanel/3rdparty/mailman/Mailman/Message.py&, line 211, in __init__
    OutgoingMessage.__init__(self, text)
    File &/usr/local/cpanel/3rdparty/mailman/Mailman/Message.py&, line 205, in __init__
    self['Message-ID'] = Utils.make_msgid(idstring='Mailman')
    File &/usr/local/cpanel/3rdparty/mailman/Mailman/Utils.py&, line 764, in make_msgid
    idhost = socket.gethostbyaddr(socket.gethostname())[0]
    socket.error: host not found


    Need some support please?
     
  2. Reuben

    Reuben Active Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Aug 12, 2001
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    301
    I just fixed this earlier today on one of my servers. You need to open up /etc/hosts and make sure there is an entry for your server as well as localhost.
     
  3. hostbet

    hostbet Well-Known Member

    Joined:
    Aug 13, 2001
    Messages:
    80
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    306
    Can you post an example!
     
Loading...

Share This Page