The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

MailMan not running after update to C33795

Discussion in 'E-mail Discussions' started by nyjimbo, Feb 3, 2009.

  1. nyjimbo

    nyjimbo Well-Known Member

    Joined:
    Jan 25, 2003
    Messages:
    1,125
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    New York
    I see on one of our machines that mailman is not running, when I do a:

    /usr/local/cpanel/etc/init/startmailman

    I get:

    Bad symbol for dirhandle at /usr/local/cpanel/etc/init/startmailman line 16

    This is on a Freebsd 6.2 machine with cPanel 11.24.4-C33795 - WHM 11.24.2 - X 3.9.

    I should note that when we upgraded to 33795 exim was dead after that and would not restart, so we did a "eximup" which now has exim at 4.69#3, and that fixed exim. Not sure if this mailman thing is related.
     
    #1 nyjimbo, Feb 3, 2009
    Last edited: Feb 3, 2009
  2. jerrybell

    jerrybell Well-Known Member

    Joined:
    Nov 27, 2006
    Messages:
    90
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I am seeing the very same thing. Wish I would have spent time learned perl now...

    Anyhow, I am on Freebsd 6.2 cPanel 11.24.4-C34210 - WHM 11.24.2 - X 3.9

    I suspect it's a typo in the startup script. I manually started mailman with
    /usr/local/cpanel/3rdparty/mailman/bin/mailmanctl -s start

    I know it'll bomb out again next time a restart is attempted. Probably time to open a ticket.
     
Loading...

Share This Page