The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Mailman problem after move

Discussion in 'E-mail Discussions' started by bear, Apr 1, 2009.

  1. bear

    bear Well-Known Member

    Joined:
    Sep 24, 2002
    Messages:
    113
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Had to restore an account to a different server for a client when we suffered a primary HDD failure. The CP backup failed to copy the mailman archives but otherwise appeared to set up all of his mailman lists correctly. Copied the archives from the old server, once it was restored.

    Unfortunately, he can't use the lists. Mail is being delivered to mailman correctly it seems, but then Mailman is apparently dropping the messages outright. No bounces or rejection notices. Permissions and ownership on all files and folders match the old server where this worked, MM is the latest version,

    It simply isn't working and I've been unable to find anything anywhere that describes this situation. Anyone have any ideas?
     
  2. bear

    bear Well-Known Member

    Joined:
    Sep 24, 2002
    Messages:
    113
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Turns out the qrunner had quit but was still showing as active. Weird. Resolved, but weird.
     
Loading...

Share This Page