Mailman problems with 11.32.5.10

MediaServe

Well-Known Member
PartnerNOC
Apr 9, 2004
141
4
168
Dallas, Texas
cPanel Access Level
DataCenter Provider
Anyone else having mailman issues on 11.32.5.10?

Mailman isn't working properly on 11.32.5.10 for a few of our servers. Mail man error log says: AttributeError: 'module' object has no attribute 'AuthListPoster' and the admin interface for users reports the typical "We're sorry, we hit a bug!" error message. I'm not finding any helpful discussion of this particular error here or elsewhere.

Nothing I've tried to correct has worked except for rolling back from current to release, and now that release is at 11.32.5.10 the problems are reoccurring on the same servers, so I'm rolling back to stable (11.32.4.15). Now I'm worried that once stable hits 11.32.5.10 I'll be in real trouble.
 

cPanelMichael

Administrator
Staff member
Apr 11, 2011
47,909
2,228
463
Hello :)

Please attempt to reinstall Mailman using the following command:

Code:
# /usr/local/cpanel/bin/mailman-install --force
I did find another report with a similar error message to the one you reported. It was caused by the following file being set to immutable:

Code:
/usr/local/cpanel/3rdparty/mailman/Mailman/Defaults.py
You may want to check that as well if the forced Mailman install fails to resolve the issue.

Thank you.
 

MediaServe

Well-Known Member
PartnerNOC
Apr 9, 2004
141
4
168
Dallas, Texas
cPanel Access Level
DataCenter Provider
Thanks, I think you've helped me identify the issue. cPanel's Mailman Defaults.py doesn't, (or at least didn't previously), include the personalization option, and we require our clients to use unsubscription links. We had modified Defaults.py and set it immutable, before writing a postupcp script to keep the file updated with the personalization option while allowing it to be updated by cPanel updates also. Probably just missed the chattr -i commands on a couple servers.

Thanks!