The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Mailman problems with new release ?

Discussion in 'E-mail Discussions' started by sleuth1, Jul 13, 2003.

  1. sleuth1

    sleuth1 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 16, 2003
    Messages:
    75
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Is their a problem with the cpanel 7 release and Mailman, just upgaded yesterday , including apache upgrade, and 2 clients have complained of mailman not sending here is a typical error as shown in WHM ,

    |/usr/local/cpanel/3rdparty/mailman/mail/wrapper post
    announce_somedomain.com(Announce@somedomain.com)
    R=virtual_aliases_nostar
    T=virtual_address_pipe: Child process of virtual_address_pipe
    transport returned 69 (could mean service or program
    unavailable) from command: /usr/local/cpanel/3rdparty/mailman/mail/wrapper

    cPanel.net Support Ticket Number: 18144
     
  2. xcensus

    xcensus Member

    Joined:
    May 10, 2003
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Yep, ive had 2 clients complain aswell, need an urgent fix now or I loose business, at this rate im seriously considering using Plesk in the future! Every bloody update causes problems and looses customers!

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  3. tAzMaNiAc

    tAzMaNiAc Well-Known Member

    Joined:
    Feb 16, 2003
    Messages:
    559
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Sachse, TX
    Then don't bloody update to Edge! :D

    Send a ticket to Cpanel with the priority set to Urgent.

    Brenden

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  4. fuzzie

    fuzzie Well-Known Member

    Joined:
    Oct 12, 2002
    Messages:
    131
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I think the Mailman update might have trashed customized web interfaces for subscribing, etc.
    I understand the risk associated with updating with edge and am not bawling...just wondering if there is a way to get that back?

    Seems this isn't backed up under accounts as it appears to reside under the mailman directory.

    Any help?

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  5. sleuth1

    sleuth1 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 16, 2003
    Messages:
    75
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    The fix given by cpanel (which worked ) was run

    /usr/local/cpanel/bin/convertmailman2

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  6. perlchild

    perlchild Well-Known Member

    Joined:
    Sep 1, 2002
    Messages:
    279
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I noticed the qrunner cron was disabled when those warnings went away...
    Just a thought...

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
Loading...

Share This Page