Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

mailman problems

Discussion in 'E-mail Discussion' started by wadearnold, Feb 10, 2002.

  1. wadearnold

    wadearnold Well-Known Member

    Joined:
    Jan 13, 2002
    Messages:
    111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    316
    I can not access any of the /mailman/listinfo/ pages out of mailman.
    I can always accesss this page the mailman/admin/

    -- I am going to first list all that I have done.
    /usr/local/cpanel/3rdparty/mailman/bin/check_perms -f
    No problems found
    Python is working perfectly.
    -- time to reinstall mail man right?
    I made a backup of mailman
    rm -fr /usr/local/cpanel/3rdparty/mailman/
    /scripts/upcp

    Then everything works properly but all of the mailing lists are lost. In this post it is suggested that I just recopy the backup directory over mailman.
    http://support.cpanel.net/obb/read.php?TID=1036
    Of course this does not work. SO my question is what directories inside of mailman do I need to copy over in order for the backed up email lists to work again.

    Thanks for your help.
    wade
     
  2. feanor

    feanor Well-Known Member

    Joined:
    Aug 13, 2001
    Messages:
    836
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    316
    The specific error or a URL to the error would be *mighty* helpful....

    This has probably been dealt with in previous posts as well, unless of course your python install is completely hosed.

    Please post the specific error / danke

    :p
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. First Faze

    First Faze Well-Known Member

    Joined:
    Jan 30, 2002
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    306
    root@server1 [/etc/valiases]# /usr/local/cpanel/3rdparty/mailman/cgi-bin/admin
    Content-type: text/html

    &head&
    &title&Mailman CGI error!!!&/title&
    &/head&&body&
    &h1&Mailman CGI error!!!&/h1&
    The expected gid of the Mailman CGI wrapper did not match the gid as set by the Web server.&p&The most likely cause is that Mailman was configured and installed incorrectly. Please read the INSTALL instructions again, paying close attention to the &tt&--with-cgi-gid&/tt& configure option. This entry is being stored in your syslog:
    &pre&
    Failure to exec script. WANTED gid -1, GOT gid 0. (Reconfigure to take 0?)&/pre&
    root@server1 [/etc/valiases]#

    '
    can someoen help me fix this problem?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. feanor

    feanor Well-Known Member

    Joined:
    Aug 13, 2001
    Messages:
    836
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    316
    This thread should shed some light on this:
    http://support.cpanel.net/obb/read.php?TID=1036


    Wade- if you are having problems still with mailman as you've outlined above, get in touch with me and I'll delve into it.
    We live in the same town!

    :p
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice