The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Mailman webGUI gives 500 - internal server error

Discussion in 'E-mail Discussions' started by Danny_T, Jun 24, 2008.

  1. Danny_T

    Danny_T Well-Known Member

    Joined:
    Jul 19, 2005
    Messages:
    181
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Netherlands
    [WHM 11.23.2 cPanel 11.23.3-C25903
    FEDORA 3 i686 on standard - WHM X v3.1.0]

    Suddenly customers cant manage their mailinglists anymore.

    I do see Mailman 2.1.9 ( a newer is out tho ).
    As i know Mailman quite well (dutch translator until year 2002 when someone else did take over), i can not find any problem.

    aliasses etc are in httpd.conf. I did a complete manual recompile from source (after cleaning) and then a /script/reinstallmailman

    All looks well, no errors. But still 500 error.
    I do only see core.* files

    root@hyperion [/usr/local/cpanel/3rdparty/mailman/cgi-bin]# ls -l
    total 45596
    drwxrwsr-x 2 mailman mailman 4096 Jun 24 16:10 ./
    drwxrwsr-x 22 mailman mailman 4096 Jun 24 16:08 ../
    -rwxr-sr-x 1 mailman mailman 15158 Jun 24 16:08 admin*
    -rwxr-sr-x 1 mailman mailman 15162 Jun 24 16:08 admindb*
    -rwxr-sr-x 1 mailman mailman 15162 Jun 24 16:08 confirm*
    -rw------- 1 nobody mailman 4493312 Jun 24 16:10 core.10688
    -rw------- 1 nobody mailman 4493312 Jun 24 16:10 core.11362
    -rw------- 1 nobody mailman 4476928 Jun 24 16:10 core.11572
    -rw------- 1 nobody mailman 4476928 Jun 24 16:10 core.11624
    -rw------- 1 nobody mailman 4476928 Jun 24 16:10 core.11625
    -rw------- 1 nobody mailman 4476928 Jun 24 16:10 core.11626
    -rw------- 1 nobody mailman 4476928 Jun 24 16:10 core.11630
    -rw------- 1 nobody mailman 4476928 Jun 24 16:10 core.11632
    -rw------- 1 nobody mailman 4476928 Jun 24 16:10 core.11633
    -rw------- 1 nobody mailman 4493312 Jun 24 16:09 core.9615
    -rw------- 1 nobody mailman 4493312 Jun 24 16:10 core.9893
    ---------- 1 mailman mailman 15162 Jun 24 16:08 create
    -rwxr-sr-x 1 mailman mailman 15166 Jun 24 16:08 edithtml*
    -rwxr-sr-x 1 mailman mailman 15166 Jun 24 16:08 listinfo*
    -rwxr-sr-x 1 mailman mailman 15162 Jun 24 16:08 options*
    -rwxr-sr-x 1 mailman mailman 15162 Jun 24 16:08 private*
    -rwxr-sr-x 1 mailman mailman 15162 Jun 24 16:08 rmlist*
    -rwxr-sr-x 1 mailman mailman 15162 Jun 24 16:08 roster*
    -rwxr-sr-x 1 mailman mailman 15166 Jun 24 16:08 subscribe*
    root@hyperion [/usr/local/cpanel/3rdparty/mailman/cgi-bin]#


    Afer some searches on this forum, no sollutions found/worked and most of them are 1-2 years old questions/answers.


    So whats going on and how do i get the webGUI back?
     
  2. Danny_T

    Danny_T Well-Known Member

    Joined:
    Jul 19, 2005
    Messages:
    181
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Netherlands
    It is working again.

    I did manualy updated the version from lists.org mailmans home website to 2.1.11rc2 (06-06-2008) (cPanels version is 2.1.9).
    Changed the version in install-mailman script and ran /scripts/reinstallmailman. after this the web interface works fine again.
     
Loading...

Share This Page