The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

mails sent are reaching the destination after a long delay

Discussion in 'E-mail Discussions' started by murugan, Oct 6, 2005.

  1. murugan

    murugan Member

    Joined:
    Mar 23, 2004
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Dear all,

    Around 12 hours i am facing a typical issue, that the mails sent are reaching the destination after a long delay (say 15 to 30 mins, some mails are taking 2 r 3 hrs) .

    Even if we send mails to local domains, the same delay is there.

    My server details
    -------------------
    Dual Xeon 2.4 GHz
    1 GB DDR
    RedHat Enterprise 3
    WHM 10.6.0
    cPanel 10.8.0-R58

    My server has Chirpys mailscanner installed.

    I have tried

    1. ./scripts/fixeverything
    2. ./scripts/exim4
    3. ./scripts/eximup --force

    nothing helped

    Please advice me how to proceed further.

    Thanks,

    Murugan R
     
  2. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,475
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Go on, have a guess
    You should check your /var/log/maillog for information. You most likely have an email backlog for some reason that it is struggling to catch up with.
     
  3. murugan

    murugan Member

    Joined:
    Mar 23, 2004
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    thanks

    now everything is working fine.

    thanks a lot Chirpy..
     
Loading...

Share This Page