Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

MailScanner not scanning?

Discussion in 'E-mail Discussion' started by RandyO, Aug 12, 2008.

  1. RandyO

    RandyO Well-Known Member

    Joined:
    Jun 17, 2003
    Messages:
    173
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    out of the blue, I have spam passing through the server

    I dumped and reloaded M.scanner to no avail.. it would appear that there is a config issue or perhaps a missing service?

    Aug 12 21:21:35 isabel MailScanner[31374]: New Batch: Forwarding 2 unscanned messages, 6257 bytes
    Aug 12 21:21:35 isabel MailScanner[31374]: Unscanned: Delivered 2 messages
    Aug 12 21:21:35 isabel MailScanner[31374]: Virus and Content Scanning: Starting
    Aug 12 21:21:36 isabel MailScanner[31364]: New Batch: Forwarding 1 unscanned messages, 1989 bytes
    Aug 12 21:21:36 isabel MailScanner[31364]: Unscanned: Delivered 1 messages

    Any ideas why there are unscanned messages getting through?

    TIA
     
  2. noctur

    noctur Registered

    Joined:
    Sep 22, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    51
    Same

    I have the same problem and have not yet found a solution :(
     
  3. oleanhst

    oleanhst Active Member

    Joined:
    Sep 25, 2004
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    I am also having that issue
     
  4. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    16,472
    Likes Received:
    421
    Trophy Points:
    583
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    What part of that says it's spam?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. oleanhst

    oleanhst Active Member

    Joined:
    Sep 25, 2004
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    I figured out the solution. I was on Edge release of Cpanel. I dropped down to Current and reinstalled Mailscanner and all seems to be working now
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice