The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

MailScanner not tagging {Spam} anymore?

Discussion in 'cPanel Developers' started by meganet, Oct 5, 2006.

  1. meganet

    meganet Well-Known Member

    Joined:
    Mar 28, 2005
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    We upgrading cPanel a couple of weeks ago when the security flaw was announced. Currently we run WHM 10.8.0 cPanel 10.9.0-R34. Customers are stating that MailScanner isn't reporting spam anymore. Anyone else run into this issue and have a fix for it? :rolleyes:
     
  2. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    14,456
    Likes Received:
    195
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
  3. Spiral

    Spiral BANNED

    Joined:
    Jun 24, 2005
    Messages:
    2,023
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    0
    Try running "spamassassin --lint" from your SSH prompt

    If "spamassassin --lint" shows anything wrong then you can go into
    /etc/mail/spamassassin and fix whatever it lists.

    We had a similiar problem and it turned out that cpanel had upgraded
    spamassassin and the new version didn't support some of the older
    rules that we had previously overridden.
     
  4. PWSowner

    PWSowner Well-Known Member

    Joined:
    Nov 10, 2001
    Messages:
    2,948
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Location:
    ON, Canada
    It could also mean mailscanner isn't running. Try service mailscanner restart in shell.
     

Share This Page