The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Main Accounts not recieving mail

Discussion in 'E-mail Discussions' started by jayglate, Sep 10, 2001.

  1. jayglate

    jayglate Active Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Aug 13, 2001
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    The main POP accounts have not been working for the past 2 weeks. We\'ve sent
    in tickets, there have not been resolutions.

    Only the *main* POP (user) accounts don\'t receive email, neither do they
    bounce back any email.

    User-created POP accounts receive email and work just fine.
    The main POP accounts have not been working for the past 2 weeks. We\'ve sent
    in tickets, there have not been resolutions.

    Only the *main* POP (user) accounts don\'t receive email, neither do they
    bounce back any email.

    User-created POP accounts receive email and work just fine.

    This is likely an Exim configuration problem, not a Cpanel problem, because
    the other machines are working fine.

    This has been happening to this machine ever since it first went online 2
    weeks ago.

    Exim logs show the mail going threw, but the system never gets it.

    This has been happening to this machine ever since it first went online 2
    weeks ago.
     
  2. Dahlia

    Dahlia Active Member

    Joined:
    Aug 16, 2001
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    similar occurance posted in the bugs forum: http://support.cpanel.net/new/viewthread.php?tid=362
    no resolution, only that it had cleared up for the specific host. :(
     
Loading...

Share This Page