Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

md5sum mismatch EDGE Upgrade

Discussion in 'General Discussion' started by dwykofka, May 30, 2007.

  1. dwykofka

    dwykofka Well-Known Member

    Joined:
    Aug 6, 2003
    Messages:
    394
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    168
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. dwykofka

    dwykofka Well-Known Member

    Joined:
    Aug 6, 2003
    Messages:
    394
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    168
    running upcp --force now but that md5sum worries me
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. dwykofka

    dwykofka Well-Known Member

    Joined:
    Aug 6, 2003
    Messages:
    394
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    168
    getting the same error

    md5sum mismatch (actual: ab5a348a7f5702fbbbcd08b1e620e6e6) (expected: 96a16ffa1129903d1e7e94860bc0208d)
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. jrehmer

    jrehmer Well-Known Member

    Joined:
    Apr 10, 2003
    Messages:
    287
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Denver, CO
    Open a support ticket.
     
  5. cPanelNick

    cPanelNick Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Mar 9, 2015
    Messages:
    3,480
    Likes Received:
    29
    Trophy Points:
    158
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    what is the ip of the httpupdate server you are downloading from ? Looks like that file is stuck on one of them (its the previous version)
     
  6. dwykofka

    dwykofka Well-Known Member

    Joined:
    Aug 6, 2003
    Messages:
    394
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    168
    This is a development box / test environment so it's not a big deal.. Just thought I would post here in case it's widespread
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  7. dwykofka

    dwykofka Well-Known Member

    Joined:
    Aug 6, 2003
    Messages:
    394
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    168
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  8. dwykofka

    dwykofka Well-Known Member

    Joined:
    Aug 6, 2003
    Messages:
    394
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    168
    also this causes the upcp master/slave processes to spin forever in the background..

    Killed them but worth noting

    The ip I believe is
    75.126.236.226
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  9. ZeusChicago

    ZeusChicago Active Member

    Joined:
    Oct 9, 2005
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    I starting having problems creating new accounts on my system today. Checked out the error_log and it recommended doing an upcp --force

    I am now having the same issue as this post, and to top things off cpanel/whm are completely down

     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice