The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Migrate add on domains

Discussion in 'Data Protection' started by keat63, Sep 22, 2015.

  1. keat63

    keat63 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 20, 2014
    Messages:
    765
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    18
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I may have asked this before but can't remember the outcome.
    This is a Cpanel hosted account with no access to SSH or WHM.

    I've been hosting a number of add-on domains for a friend until he can get his server sorted.
    He's now decided to buy a package from the same hosts as my Cpanel only plan.
    This should save some config changes regarding NameServers.

    These add-on domains have a number of email accounts.

    Is it possible to backup only the add-on domains, so he could migrate them in to his own account when he gets one ?
     
  2. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,678
    Likes Received:
    648
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
  3. keat63

    keat63 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 20, 2014
    Messages:
    765
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    18
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I'm not sure it will be an addon domain being migrated to it's own account.
    More like a number of addon domains being migrated to a number of addon domains under another user on the same host.

    eg, I have mydomain.com, and inside this, about 10 addon domains.
    He will have hisdomain.com and would like to put the same addons inside this.

    Recreating them won't be a massive task, but if there was anyway to back them up and restore them to another user, it would make the job a bit easier.
     
  4. Renjith C R

    Renjith C R Member

    Joined:
    Sep 4, 2015
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Kochi
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello,

    There is no native support on this. You need to create addons under new user and migrate contents (web pages, mails, databases etc) manually. Let us know if you have any further questions.
     
  5. keat63

    keat63 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 20, 2014
    Messages:
    765
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    18
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    ok thanks
     
Loading...

Share This Page