The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Migrated accounts not setting quota

Discussion in 'General Discussion' started by sozotech, Dec 26, 2013.

  1. sozotech

    sozotech Well-Known Member

    Joined:
    Jul 26, 2013
    Messages:
    63
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I am in the process of migrating accounts from and old server to the new one. I have the hosting plans setup on the new server but when I migrate accounts it does not set the quota. All of the migrated accounts show "unlimited" for quota but do show the proper plan when I list the accounts.

    If I click on Change Plan and upgrade the plan to what it is already set to then the quota shows up properly.

    Ideas?

    Thanks,
    Eric
     
  2. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,678
    Likes Received:
    653
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello :)

    Try running the following command:

    Code:
    /scripts/resetquotas
    This should reset all accounts to the quota defined in their assigned packages.

    Thank you.
     
  3. sozotech

    sozotech Well-Known Member

    Joined:
    Jul 26, 2013
    Messages:
    63
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I tried running this command but it didn't seem to help. I checked the package on one of the accounts that didn't work (/var/cpanel/packages/PACKAGENAME) and it has QUOTA=40000.

    Any more ideas?

    Thanks,
    Eric
     
  4. cPanelPeter

    cPanelPeter Technical Analyst III
    Staff Member

    Joined:
    Sep 23, 2013
    Messages:
    569
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    18
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Hello,

    Please open a support ticket using the link in my signature. One of our technical analysts will investigate this for you. Please post the ticket number here in this thread so we can update it accordingly.
     
Loading...

Share This Page