The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Missing Addon Domains

Discussion in 'General Discussion' started by RSCChris, Feb 1, 2008.

  1. RSCChris

    RSCChris Active Member

    Joined:
    Sep 15, 2004
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hey guys,

    Not exactly sure when this occurred, but over the last day or so all addon domains disappeared from users' cpanel accounts on one of our servers. cPanel reported the addon count, but nothing came up on the addon modify page. I ran a few tests to see if I could get it working including rebuilding apache, rebuilt the conf, /scripts/updateuserdomains, etc. Before rebuilding apache I also had some internal server errors coming up on some of the accounts. After the rebuild these went away, but the addons remained. I was running the latest CURRENT build, but downgraded to RELEASE and the addons came back. Didn't want to submit a bug since I'm not sure if it's just cPanel, but is anyone else having the same problem?

    - Chris
     
  2. cPanelKenneth

    cPanelKenneth cPanel Development
    Staff Member

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Messages:
    4,461
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    38
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    This was a problem with the X3 theme on Current and EDGE. Build 20439 resolves the issue.
     
Loading...

Share This Page