Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Missing /etc/localdomains

Discussion in 'General Discussion' started by btrieve, Aug 9, 2005.

  1. btrieve

    btrieve Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Mar 20, 2002
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    306
    Any other cpanel users experiencing problems where early in the AM /etc/userdomains goes missing?

    We have it reported on 4 servers now, and it requires a rebuild with /scripts/userdomains

    Tickets with cpanel support indicates no other complaints, but I have to believe after 4 servers having the same problem (all with auto-update enabled) that this isn't related to a file system integrity problem.
     
  2. shashank

    shashank Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Apr 12, 2003
    Messages:
    159
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    168
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Which cpanel build are you running? I guess with autoupdate enabled you would be 10.4.xx or something.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. btrieve

    btrieve Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Mar 20, 2002
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    306
    Current - autoupdate enabled.
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice