The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Missing Icons in Users cpanel login

Discussion in 'General Discussion' started by tommeyboy, Oct 16, 2009.

  1. tommeyboy

    tommeyboy Registered

    Joined:
    Mar 12, 2009
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I'm running cPanel 11.24.5-S38506 - WHM 11.24.2 - X 3.9 and just noticed that my users cpanel logins are missing a bunch of icons in the database section of the cpanel page. The only icon that shows up is phpMyAdmin.

    I have checked the WHM>Packages>Feature Manager but all options are enabled. How can I add the other icons back?
     
  2. thewebhosting

    thewebhosting Well-Known Member

    Joined:
    May 9, 2008
    Messages:
    1,201
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Kindly try to fire below mention command through SSH in your command prompt:

    /scripts/upcp --force
     
  3. cPanelDavidG

    cPanelDavidG Technical Product Specialist

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    11,279
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Are your users set to use the x3 theme (not the x3mail theme)? You can check this by looking on the left side of their cPanel interface and looking for the entry labeled "Theme."
     
  4. tommeyboy

    tommeyboy Registered

    Joined:
    Mar 12, 2009
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Thanks for the responses.

    I have tried running upcp, but the issue still exists.

    As far as the theme, all users are running the X3 theme.
     
  5. cPanelDavidG

    cPanelDavidG Technical Product Specialist

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    11,279
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I recommend looking in WHM -> Packages -> Feature Manager, editing the "disabled" feature list and ensuring the MySQL functionality is still enabled (checked).

    If this is the case and the icons still do not appear, please let our technical analysts take a look at the server.
     
    #5 cPanelDavidG, Oct 20, 2009
    Last edited: Oct 20, 2009
  6. regl

    regl Registered

    Joined:
    Aug 21, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Tommey: Did you ever resolve this. I have a client with a dedicated server w/ WHM/Cpanel that has the same issue.

    Regl
     
  7. cPanelDon

    cPanelDon cPanel Quality Assurance Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Nov 5, 2008
    Messages:
    2,557
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Houston, Texas, U.S.A.
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Twitter:
    Please be sure to check the Feature Manager in WHM, and specifically carefully inspect the feature lists named "default," "disabled," and all other applicable (custom) feature lists that may be in-use. If this avenue of investigation does not help pinpoint the problem please consider submitting a ticket.
     
Loading...

Share This Page