The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Missing nameservers 2

Discussion in 'Bind / DNS / Nameserver Issues' started by rockster, Apr 22, 2003.

  1. rockster

    rockster Well-Known Member

    Joined:
    Apr 19, 2003
    Messages:
    63
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    i am at wits ends...


    we are still getting this:

    ERROR: One or more of the nameservers listed at the parent servers are not listed as NS records at your nameservers. The problem NS records are:
    NS2.corporatehosting.org.
    NS.corporatehosting.org.

    i have checked everything we can...

    someone??

    thanks
     
  2. NeutralGold

    NeutralGold Well-Known Member

    Joined:
    Jun 5, 2002
    Messages:
    233
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Are you sure that you checked the box to add an a entry for the name server via Server Setup> Edit setup. First thing for the name server is the obvious, type it in the box, Second would be to assign it an ip address and then to add the a entry, all that can be done with that one spot.
     
  3. howard

    howard Well-Known Member

    Joined:
    Apr 20, 2003
    Messages:
    233
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    i think the issue could be that at the root servers it reports ns.corporatehosting.org (and also ns2.corporatehosting.org) for the ns records however ns.corporatehosting.org reports ns.corporatehosting.com / ns2.corporatehosting.com for the ns records, so likely changing the .com into a .org or vice versa will solve the issue
     
  4. rockster

    rockster Well-Known Member

    Joined:
    Apr 19, 2003
    Messages:
    63
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    yUP.. i just fixed it after posting 500 messages....LOL

    and you were the ONLY one that got it!!!


    i had lots of issues and in my 5 days of hacking i some how entered the wrong tld!!

    i have only one issue left, but it is not causing problems i can see..

    " 04/23/03 00:00:56 dig corporatehosting.org. @ ns.corporatehosting.org
    Dig corporatehosting.org.@ns.corporatehosting.org (207.44.244.37) ...
    Non-authoritative answer
    Query refused. Nameserver wont talk to me for policy reasons"

    maybe a reverse domain record will fix this, though the word POLICY seems to say CONFIGURATION ERROR!

    but, yes, you got it and i did not for 9 hours!!!! and i must have looked at the info 1000,000 times...
     
Loading...

Share This Page