Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Missing nameservers reported by your nameservers ?

Discussion in 'Bind/DNS/Nameserver' started by ibuds, Mar 27, 2014.

  1. ibuds

    ibuds Registered

    Joined:
    Mar 27, 2014
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Reseller Owner
    I'm a reseller and i've been using cpanel for a year. The problem is when i'm changing my account's domain to a new domain, the name server couldn't resolve well. This is what I've done:

    1. From domain panel, i've changed my nameserver from ns1.olddomain.com & ns2.olddomain.com to ns1.newdomain.com & ns2.newdomain.com.
    2. From domain panel, i've changed my child name server from ns1.olddomain.com & ns2.olddomain.com to ns1.newdomain.com & ns2.newdomain.com with the same IP values.
    3. I've reset the DNS Zone for newdomain.com.
    4. I've created A Record for ns1.newdomain.com and ns2.newdomain.com with the same IP value.

    I'm checking from intoDNS, and this is what i got: /http://intodns.com/ianbudi.com.
    Does anybody have a clue for my problem? thanks before.
     
  2. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    43,870
    Likes Received:
    1,811
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello :)

    It looks like that domain name is now resolving well. It's possible the changes had not yet propagated when you first experienced the issue.

    Thank you.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice