The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Missing php code after backup

Discussion in 'General Discussion' started by cschwier, Oct 25, 2010.

  1. cschwier

    cschwier Registered

    Joined:
    Oct 25, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Half of the code in one page is missing !
    OK so first thought was I deleted it before saving it - but I saved then tested it Friday and Sunday 100 lines of code is missing the other thing is this is the second time this has happened both times over a weekend also the lines are 10-15 apart - any ideas !
    http://forums.cpanel.net/images/smilies/cool.gif
     
  2. cPanelTristan

    cPanelTristan Quality Assurance Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Oct 2, 2010
    Messages:
    7,623
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    38
    Location:
    somewhere over the rainbow
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I don't understand the issue frankly. Your thread title and the issue noted aren't clear on what exactly is happening. Is this a backup that's missing data on a restore? Is it a site you've coded and saved the file, then it has some of the data missing?

    Please clarify in clear details step by step what you did where and what occurred. We could then address the issue to help.
     
Loading...

Share This Page