The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Missing utilities_container.js and problem in loading WHM interface

Discussion in 'General Discussion' started by rasa, Feb 7, 2014.

  1. rasa

    rasa Active Member

    Joined:
    Feb 17, 2013
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello it is the 3rd day that i have problem opening m,y server WHM interface

    i tried using net tab of firebug
    and i found out that there is a missing or .... JS file that prevent my WHM interface load

    i just have leftside-menu and don't have any content in any section in WHM

    here i the missing file path
    /https://myhostname:2087/cPanel_magic_revision_1375219016/yui-gen/utilities_container/utilities_container.js

    i have tried to force update CP twice and The WHM version is
    Up to date (11.40.1.11)


    what shall i do ?
     
  2. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,678
    Likes Received:
    653
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
  3. rasa

    rasa Active Member

    Joined:
    Feb 17, 2013
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello
    there is no related log at all
    i mean when i open whm or refresh the page thre eis no log in error log
     
  4. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,678
    Likes Received:
    653
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Could you open a support ticket using the link in my signature so we can take a closer look? You can post the ticket number here so we can update this thread with the outcome.

    Thank you.
     
  5. rasa

    rasa Active Member

    Joined:
    Feb 17, 2013
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    cPanel Access Level:
    Root Administrator

    hello and thanks
    im sorry but im am not allowed to give root access to server as our network admin forced us
    and the restriction is set for every one even cpanel support in our security guide line

    is it possible for you to help me find out what is the problem and how to solve it in this forum with asking questions ?
    im really sorry
    but our supervisor is not reachable and i have to change some setting in server including cloudinux limitation
     
  6. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,678
    Likes Received:
    653
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Have you tried using an alternate browser to rule out any browser plugin issues? Have you tried from another computer or connection? The fact that there are no entries in the cPanel error log indicate that it's possibly a local issue with your computer.

    Thank you.
     
  7. rasa

    rasa Active Member

    Joined:
    Feb 17, 2013
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello you where right
    there was a Browser issue
    but i was tried 3 different systems ( with firefox on all of them)
    now i tried chrome and everything seems fine !

    hope i could find out what caused this problem in Firefox

    i will try Firefox safe mode
     
    #7 rasa, Feb 7, 2014
    Last edited: Feb 7, 2014
Loading...

Share This Page