The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

mod_bwlimited

Discussion in 'General Discussion' started by bmbraga, May 15, 2004.

  1. bmbraga

    bmbraga Active Member

    Joined:
    Mar 3, 2004
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    He would like to know how to configure the mod_bwlimited to limit it numbers of connections in a certain paste. :confused:
     
  2. bmbraga

    bmbraga Active Member

    Joined:
    Mar 3, 2004
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
  3. GOT

    GOT Get Proactive!

    Joined:
    Apr 8, 2003
    Messages:
    900
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Norfolk, VA
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    I think you might be thinking of mod_bandwidth? I thought mod_bwlimited came installed already.
     
  4. bmbraga

    bmbraga Active Member

    Joined:
    Mar 3, 2004
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Yes, mod_bandwidth. How do I install that I modulate? Can it send me the instructions?
     
  5. GOT

    GOT Get Proactive!

    Joined:
    Apr 8, 2003
    Messages:
    900
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Norfolk, VA
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Oh, man, I had a howto for that all ready to go and I completely forgot about it. Not even sure where I put it, it was kind of lengthy.

    I'll have to take a look around and see if I can find it.
     
  6. bmbraga

    bmbraga Active Member

    Joined:
    Mar 3, 2004
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I have the file here of the I modulate, I don't only know as installing him in the server.
     
  7. GOT

    GOT Get Proactive!

    Joined:
    Apr 8, 2003
    Messages:
    900
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Norfolk, VA
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    I found the howto. I'll try and get it posted today on cpanelhelp.org.
     
  8. bmbraga

    bmbraga Active Member

    Joined:
    Mar 3, 2004
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I tried reply there, but they had not answered.
     
  9. GOT

    GOT Get Proactive!

    Joined:
    Apr 8, 2003
    Messages:
    900
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Norfolk, VA
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Some how, don't know if it was a security problem in xoops or simply an act of God, but the table that held the news postings (all the howtos) has been emptied.

    I am weghing options at this time.
     
  10. bmbraga

    bmbraga Active Member

    Joined:
    Mar 3, 2004
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
  11. GOT

    GOT Get Proactive!

    Joined:
    Apr 8, 2003
    Messages:
    900
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Norfolk, VA
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Unfortuntaly, paying work has to take priority over community work. We have been very busy lately helping people with their servers.

    If you would like us to install it for you, I can have someone do it fairly quickly. Feel free to contact me either here, at the contacts listed at got-management.com.
     
Loading...

Share This Page