The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

mod_mono - can't see the left menu at my home page

Discussion in 'General Discussion' started by goodgbb, May 12, 2006.

  1. goodgbb

    goodgbb Well-Known Member

    Joined:
    Aug 15, 2005
    Messages:
    75
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Thailand
    Please look at this page
    http://www.windowscontractors.com/TestRDS/
    (you can view source of the page)

    I'm trying to make the server can run ASP files. The ASP files are running well on windows server but I need to run them on the UNIX server.

    I was installed mod_mono by WHM.
    The following are information about the server.
    WHM 10.8.0 cPanel 10.8.2-R83
    RedHat Enterprise 3 i686 - WHM X v3.1.0​

    The problem is my left menu still don't show. It same as they're running on UNIX server before install mod_mono.

    I might did something wrong while installing mod_mono.
    Please guide me or let me know any ideas that may able to resolve this problem.
    If you need more information, please let me know.

    Thank you so much!
     
    #1 goodgbb, May 12, 2006
    Last edited: May 12, 2006
  2. DalQuest

    DalQuest Member

    Joined:
    Sep 22, 2004
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Make sure Mono is actually installed properly. Issue 'mono -V' from a command prompt and check what it says.

    user@thishost [~]# mono -V
    Mono JIT compiler version 1.1.14, (C) 2002-2005 Novell, Inc and Contributors. www.mono-project.com
    TLS: normal
    GC: Included Boehm (with typed GC)
    SIGSEGV: normal
    Disabled: none
    user@thishost [~]#

    -D-
     
  3. goodgbb

    goodgbb Well-Known Member

    Joined:
    Aug 15, 2005
    Messages:
    75
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Thailand
    Thank you DalQuest :eek:
    anyway, I don't understand that what the following means.

    # mono -V
    Mono JIT compiler version 1.0.2, (C) 2002-2004 Novell, Inc and Contributors. www.go-mono.com
    TLS: __thread
    GC: Included Boehm (with typed GC)
    SIGSEGV : normal
    Globalization: ICU
    #
     
  4. panayot

    panayot Well-Known Member

    Joined:
    Nov 18, 2004
    Messages:
    125
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Mono in WHM is very old. I install mono rpm and compile mod_mono from www.mono-project.com. Works very well. I've been using it for our production hosting website for more than a year (www.hostbulgaria.com)
    Only problem I have had is when uploading a new dll, I have to restart mono and apache. But it's running on a separate apache2 server so no problem.
     
  5. DalQuest

    DalQuest Member

    Joined:
    Sep 22, 2004
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1

    It means Mono IS installed, and the version is 1.0.2 which is an old version. You should install a more recent version. Check the link www.go-mono.com for the latest version info and docs on how to bring you up to a more current version.

    -D-
     
Loading...

Share This Page